Direct contact?

06-52720674 | info@terveerimmo.nl

Meer informatie over Ter Veer Immo

Albert ter Veer

   Albert ter Veer

Ter Veer Immobiliën is opgericht door de broers Henk en Albert ter Veer.

Henk houdt zich naast de werkzaamheden op zijn boerenbedrijf bezig met de Duitse activiteiten en Albert is sinds een paar jaar fulltime in Duitsland actief. Daarvoor was hij 21 jaar werkzaam bij grote Nederlandse banken.

“We zijn in 2007 op advies van een kennis eens gaan kijken in Duitsland naar beleggingspanden. We zijn begonnen met een pand met 4 woningen in Wilhelmshaven. Daarna zijn we in rustig tempo gaan bijkopen en inmiddels hebben we een leuke portefeuille opgebouwd en veel geleerd over de Duitse vastgoedmarkt.“

Na enkele jaren intensief samenwerken met Duitse makelaars zijn we nu een zelfstandige en onafhankelijke makelaardij en vastgoedbedrijf. Door een uitgebreid netwerk in de Duitse vastgoedwereld kunnen we regelmatig leuke panden aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs.

Verder kopen en verkopen we panden. Als we een pand van onszelf aanbieden, krijgt u dat bij aanvang reeds vermeld. Veelal kopen we panden waar iets aan gedaan moet worden maar die een goed potentieel hebben. Het kan zijn dat het opgeknapt moet worden maar het kan ook bestaan uit orde brengen in de huur-situatie. Doordat we deze panden veelal toch een jaar of meer in bezit hebben, kunnen we u meer details en ervaringen over het pand vertellen dan wanneer we een pand van een derde aanbieden. Bijkomend voordeel is dat u geen provisie betaald op deze panden.